Kick-off tweede Social Software Street BEE-Ideas

Een achtergrond in de IT wereld is absoluut geen must, wel affiniteit. Britt Fielitz, accountmanager bij WSP Parkstad en mede-oprichtster van Social Software Street, vertelt: “Het is een programma speciaal voor kandidaten met een affiniteit voor IT, ongeacht achtergrond of opleiding. Een uniek project voor Parkstad in deze sector.”

Het is een traject voor maximaal zes maanden, waarbij eerder uitstromen mogelijk is. In de tussentijd komen verschillende werkgevers langs om te kijken of er een klik is met één van de kandidaten. Daarnaast behalen de kandidaten een Scrum certificering. Scrum is een werkmethode die heel populair en gewild is in de IT-sector.

Doelstellingen voor het project zijn onder andere: perspectief creëren door zelfvertrouwen op te bouwen en het verkrijgen van aantoonbare werkervaring voor op je CV. Het uiteindelijke doel is uiteraard een betaalde baan in de IT sector.

Ben jij werkgever binnen de ICT in Parkstad? En zou een professionele en sociale insteek voor test en ontwikkel capaciteit interessant kunnen zijn? Met jouw opdracht kunnen we kandidaten naar werk begeleiden. Neem contact op met Britt Fielitz: [email protected]