Werf op een sociale manier IT-personeel of besteed voordelig IT-projecten uit

Werk samen met lokale overheden en activeer direct beschikbaar
IT-talent voor uw bedrijf.

Sociaal-Innovatieplan biedt ongekende voordelen voor bedrijven. Maak direct gebruik van reeds aanwezige IT-capaciteit in samenwerking met UWV en gemeentes.

Compleet team

U krijgt een volledig team tot uw beschikbaarheid (4-8 personen). Het werk-/denkniveau is mbo/hbo met affiniteit of ervaring in de IT. Mensen met talent die gemotiveerd zijn om aan hun toekomst te werken.

Volledig ontzorgd

Teams worden aangestuurd door een technisch begeleider die wekelijks aan u rapporteert. U hoeft bovendien geen rekening te houden met de selectie of de voortgang. U kunt zich volledig richten op uw kerntaken.

Risicoloos

Gedurende het project hoeft u geen contractuele afspraken te maken of kandidaten een contract aan te bieden. U heeft een opzegtermijn van slechts 1 maand.

Zeer voordelig

Uitbesteden van IT-werkzaamheden is voordelig, aangezien u enkel de kosten van de begeleiding betaald. Ook hoeft u niet bij te dragen aan de scholingskosten of de geboden locatie en/of middelen.

Aftrekbaar van SROI

De kosten van het project kunt u vaak aftrekken van uw SROI-verplichting. Ook is het mogelijk kandidaten deel te laten nemen of ze een contract aan te bieden en dit af te trekken. Via Sociaal-Innovatieplan ontvangt u vooraf een bevestiging.

Optie tot overname

Kandidaten uit het Sociale Software Straat initiatief kunnen te allen tijden overgenomen worden. Afspraken worden gemaakt met uw gemeente.

Succesverhalen Sociaal-Innovatieplan

Wij hebben reeds succesvolle samenwerkingsverbanden met de onderstaande bedrijven en instanties.

pink-roccade-overheid
logo_sidebar_centric
logo-brainport-eindhoven
Caict_Logo_nieuw
uwv-logo
prequest
wsp-parkstad
buro-3
logo-garage
wij-3

Sociale Innovatie in cijfers

Sociaal-Innovatieplan verbindt bedrijven al een aantal jaren met IT-talent. 

0 +
Fulltime banen
0 +
Succesvolle ICT-projecten
0 +
Jaar ervaring

Inzetbare IT-kandidaten aantrekken

Het Capacity building programma van het Sociaal-Innovatieplan investeert in praktijkscholing van IT-talent. Gedurende 6 maanden wordt praktijkervaring en certificering opgedaan van de nieuwste softwaretechnieken.

Werk met ons samen en activeer onze IT'ers

Maak gebruik van het IT-talent dat we in huis hebben. Schrijf u direct in zodat we samen kunnen kijken hoe we uw bedrijf kunnen helpen.

Direct beschikbare kandidaten bekijken?

Benieuwd welke kandidaten meteen inzetbaar zijn voor uw bedrijf? Bekijk alle IT'ers die klaar staan om aan de slag te gaan.

Inhoudelijk geïnteresseerd in de IT praktijk-scholing programma’s en de deelnemende kandidaten? Download de factsheets:

IT-projecten uitbesteden

De Sociale Software Straat is een programma in samenwerking met uw gemeente en het UWV. De uit te besteden werkzaamheden worden samen met u technisch geïnventariseerd.

Na akkoord zal een technisch begeleider op uw project gezet worden die zorg draagt voor de werving, taakverdeling en begeleiding. Samen met u worden afspraken gemaakt over het te verwachten resultaat. Een heel team en de teamlead zal uw IT-werkzaamheden gaan uitvoeren. 

Wekelijks ontvangt u rapportages over het resultaat. U draagt enkel de kosten voor de begeleiding tegen eerlijke tarieven. Zo kunt u zich op uw kerntaken richten en wordt u volledig ontzorgd in uw test-, beheer- of ontwikkelproces.

Kom snel in contact om uw werkzaamheden te analyseren.

Veelgestelde vragen

Contact

Hurksestraat 19
5652 AH  Eindhoven
info@sociaal-innovatieplan.nl +31653341630